Vigtigt ekstra møde, om nye lokalplan i Hornshøj.

Til borgere i Hornshøj - Stå sammen om vores lille bydel.

Efter et stort ønske fra flere beboere i Hornshøj er det nu lykkedes at få et informationsmøde om den nye lokalplan omkring Hornshøj inden høringsrunden afslutter d. 31. august.
Det sker i Mejrup Fritidscenter
Mandag d. 15/8 2016. kl. 19 til ca. kl. 21. 30. i den store sal.
Søren Hemdoff og Ditte Birkkjær Madsen fra Teknik og Miljø Planafdelingen i Holstebro kommune deltager i mødet og vil svare på kommentarer og spørgsmål til den nye lokalplan.
Så mød op og grib denne gode chance for at få svar på de spørgsmål og kommentarer du har på hjerte i forhold til denne nye lokalplan.
Alle de kommentarer og input vi har fået af jer på mail, vil vi bringe med til mødet og de vil være udgangspunktet for aftenens debat. Vi håber, at rigtig mange af jer vil bakke om dette møde.
Borgerforening vil være vært for kaffe/ te og kage. Derudover vil der mulighed for at købe øl og vand.
For at vi er sikre på at få bestilt nok kaffe med mere, vil det være en stor hjælp for os, hvis du/ I vil tilmelde jer på vores mail: hornsmed@gmail.com senest torsdag d. 11/8 2016.
Er din nabo på ferie eller forhindret i at tilmelde sig så hjælp din nabo og tilmeld dem også.
Vi ved det er en kort tilmeldingsfrist. - Skulle din/ jeres tilmelding smutte, så kom alligevel, I er meget velkomne.

Bestyrelsen i Borgerforeningen