VIGTIG INFORMATION

Hej Alle beboer I Hornshøj. .

Holstebro Kommune har lavet et nyt forslag til en lokalplan, som vil påvirker Hornshøj på flere måde og en høringsrunde er netop begyndt.

Særligt Kongehøjen, Baunevej og Mosebyvej, vil blive påvirket af denne nye lokalplan.

Eks. vil der ifølge den nye plan blive en forhøjet øget trafik mænge på Mosebyvej. Der vil kommer ny tæt beboelse/ erhvervs område tæt på kongehøjen/ for ene af Baunevej. Ca. 9 m. græs stien som går langs marken ved Kongehøjen.

Dette medføre eks. også at den beplantning, som efter den nuværende lokalplan som skulle plantes imellem de nye bolig område og Hornshøj/ Kongehøjen, er blevet slettet forslaget til den nye lokalplan.

Så flere ændringen er til debat og evt. på vej i forhold til den nuværende lokalplan.

Læs mere på denne hjemmesiden, hvor det er muligt at se den nye lokal plan: http://kort.plansystem.dk/cbkort?profile=plandk2&selectorgroups=*&page=vis-lokalplan&planid=3183334&type=20

Og

Vi ved, at nogen af jer selv, har modtaget information fra kommunen i jeres E- Box i denne uge. Men vi ved ikke hvor mange kommunen, har valgt at informere direkte.

Derfor sende vi denne information rundt til alle.

Både til jer der er medlem og ikke medlem af borgerforening.

Fordi vi synes dette her er ekstra vigtig, for os alle som bor i Hornshøj.

Vi vil i bestyrelse for borgerforeningen gerne lavet et fælles hørningsvar til kommune. Da erfaring viser det har en større indflydelse/ virkning hos kommune, en det høringssvar som evt. kommer fra hver enkel borger.

Så derfor har vi stærkt brug for jeres hjælp og mening til hvad hørningsvaret skal indeholde, så det for den bedste slagkræft og virkning.

Derfor håber vi, at I vil maile jeres forslag / input/ mening om dette emme til os seneste d. 4 august. På mail: hornsmed@gmail.com

Så vil bestyrelsen søger for, at vores fælles hørningsvar bliver sendt ind til kommune inden d. 31 august. Hvor hørringes runden afsluttes. Det vi er midt i højferietiden, har vi brug for denne deadline. Så vi er sikker på, at vi kan når, at lave en ordentligt hørringsvar.

God sommer til jer alle.

Mvh. Bestyrelsen i Hornshøj Smedevad borger forening.

Tilknyttet fil:    VIGTIG INFORMATION (98 Kb)