Midttrafik vil ændre busruterne i Holstebro med effekt fra juli 2014.

Kære medborger I Hornshøj – Smedevad. Okt. 2013

Midttrafik vil ændre busruterne i Holstebro med effekt fra juli 2014.

Dette betyder både ulemper og forbedringer for rute 8, som kører gennem Hornshøj.
Vi håber I vil bruge et par minutter på at læse dette for din egen og ikke mindst din nabos skyld.

Vi har lavet en liste over hvilke ændringer, der er i spil og ud fra dette lavet et høringssvar
til Midttrafik, hvor vi har taget udgangspunkt i at tilgodese så mange som muligt i den nye køreplan.

Derudover vil vi på det kraftigste opfordre Jer til at sende Jeres eget høringssvar til Midttrafik.
Dette kan gøres via deres hjemmeside: midttrafik.dk hvor du også kan se kort over de nye busruter.

Dette kan gøres via deres hjemmeside: midttrafik.dk

Hvor du også kan se kort over de nye busruter.

NB. Svarfristen 14. Oktober 2013.

Midttrafik ønsker at lave følgende ændringer:

1. Rute 8 omlægges så den kører via Rolf Krake Skolen og stationen.

2. Første afgang om morgenen bliver kl: 06.52 fra Hornshøjparken.

3. Ruten forkortes så der IKKE køres via Højdevej/Mosebyvej, men kører ad Lægårdvej og drejer ind til Hornshøjparken.

4. Stoppestedet på Højdevej skal betjenes af bus 283, som kører fra Højdevej til stationen. Denne bus er IKKE en bus med lav indstigning.

I vores høringssvar har vi lagt fokus på de ulemper omlægningen vil medføre for de ældre

medborgere, dagplejemødrene, forældre med barnevogne og skolebørnene.

Disse grupper vil opleve betydelige gener ved at bussen, der skal betjene den nuværende

rute 8, ikke længere er en bus med lav indstigning.

Hvis man har brug for en lav indstigning til bussen bliver det nærmeste busstoppested

fremover ved indgangen til Hornshøjparken.

Hvis du vil sende dit eget høringssvar på max 600 anslag, er her et forslag:

Kære Midttrafik

Vedr. ændringer af line 8 i Holstebro, vil det være til store gene for mig hvis der ikke længere køres
via Højdevej og Mosebyvej.

Vi er mange i lokalområdet, det har for lav indstigning, hvilket omlægningen vanskeliggør.
Jeg sætter pris på den direkte forbindelse til Station og den tidlige afgang om morgenen.

Jeg håber I vil revurdere den planlagte omlægning.

Mvh.

NAVN____________________________________

ADR.____________________________________

TLf._____________________________________

Kan sendes via nettet på Midttrafik.dk eller med posten til følgende adr.
inden den 14 okt.

Midttrafik
Søren Nymarks Vej 3
8270 Højbjerg