Landistrikterne og Kommuneplan 2013

Forslag til Kommuneplan 2013 er offentliggjort for øjeblikket. Der er blandt andet beskrivelser og statistikker/prognoser for hvert enkelt lokalsamfund. Læs gerne beskrivelserne igennem for de enkelte lokalsamfund ved at klikke påhttp://holstebro-kp13.cowi.webhouse.dk/dk/forside.htm. Klik derfra videre på fanen ”Bysamfund og bydele” og klik videre på enten ”Lokalcentre” eller ”Landsbyer”.

Forslag, ideer og kommentarer kan sendes til Byrådet inden onsdag den 22. maj 2014 til: Holstebro Kommune Kirkestræde 11, 7500 Holstebro – mærk kuverten ”Kommuneplan 2013” eller på mail til: teknik.miljoe@holstebro.dk

Der afholdes tre borgermøder, hvor Borgmesteren sammen med Teknik og Miljø vil præsentere kommuneplanforslagets indhold. Møderne afholdes følgende dage:

Borgermøde Holstebro

Onsdag den 7. maj kl. 19.00 på Hotel Schaumburg