Kongenshus Mindepark

Tirsdag d. 27 august

Som tidligere meddelt yder Hornshøj-Smedevad Borgerforening et tilskud til turen, som betyder, at vi har kunnet hyre Knud H. Jørgensen, som pt. er guide i Mindeparken.

Knud H. Jørgensen vil bl.a. fortælle nogle facts vedrørende Danmarks største hedeområde, Nordens største fåreflok, verdens største plov. Vi skal som minimum gå en tur, som er 800 meter lang og det samme retur. Vi skal se 39 herredssten, høre fortællinger om nogle af dem og synge ned gennem dalen.

Knud H. Jørgensen vil endvidere berette om indvielsen af mindeparken, oprettelsen af den, 1.000 rensdyr, 1. verdenskrig, kartoffeltyskerne, Blicher, tyttebær og meget mere.

Turen starter fra hjørnet af Baunevej og Kongehøjen kl. 09.00

Hver især medtager brød/drikkevarer efter behov.
Vi regner med at være tilbage i Hornshøj ca. kl. 12.00.
Alle er velkomne, og vi håber rigtig mange vil deltage i turen.

Af hensyn til fælles kørsel er der tilmelding senest aftenen forinden til:

Ingrid: tlf. 9742 9481
Kirsti:  tlf. 9742 5912